> O metoda care functioneaza | Cum sa faci bani cacalau pe net (internet) in 2014 stand acasa, in numai o jumatate de ora pe zi!!

O metoda care functioneaza

Castiga bani pe internet cu ajutorul contului tau paypal

             Inainte de toate pentru a castiga bani pe internet cu aceasta metoda, in primul rand ai nevoie de un cont Paypal. Daca nu ai inca unul nu e nici o problema poti sa iti faci unul. Nu te costa nimic. Paypal este cel mai mare procesator de plati online si tot odata cel mai sigur.
             Acesta metota într-adevăr nu este  noua. Ea există de zeci de ani în diferite forme, chiar dacă formele primul necesare mai scumpe și orele mult mai mult pentru câștiguri mult mai mici.
Astăzi, datorită PayPal și Internet, costurile sunt zero pratimante! Și, de asemenea, întregul proces este rapid, mai ușor, și foarte profitabil decât a fost vreodată înainte.

Cum poti sa faci bani online cu contul tau Paypal

Picture Nimic mai simplu. Daca ai deja un cont paypal si 5 dolari in acesta sau tocmai ti-ai creat unul atunci esti pregatit sa castigi bani pe net cu ajutorul acestuia.
Acesta este un program genial !!

Ceea ce face ca acesta metoda de a face bani sa fie de succes: 

- riscul e foarte mic,  pratic e vorba de 5 dolari (un pachet de tigari)

- oportuninatea de castig este infinitaVă asigur că aceasta este o oportunitate perfect legala. Nu trebuie sa vindeti nimic

Probabil  este cea mai rapidă și mai ușoară cale de a face bani din istoria  internetului
Ce ai nevoie este pur și simplu:

- O adresă de e-mail

- Un cont PayPal (Premier sau Business), in care depui 5 dolari

- 30 minute din timpul dumneavoastră

Iată ceea ce faci:

PASUL 1

Daca nu ai un cont Paypal creaza unul.

PASUL 2

     Există o lege universală care spune ca trebuie să primi mai întâi trebuie să dai.
           Deci
trebuie trimiti cate 1 dolar prin PayPal la fiecare adresa de email din lista de mai jos. Ceea ce face ca acest sistem sa fie legal sunt instructiunile prin care se trimit bani prin PayPal din sectiunea SEND MONEY din PayPal.

alinalim@yahoo.com

ducu_raul@yahoo.ro

banicacalau@gmail.com

ioana_ciontea@yahoo.com

sebilica21@yahoo.com


       Dupa ce ai trimis cate 1 dolar la fiecare  adresa de email din lista de mai sus, se va intampla ceva foarte simplu, ceva care o sa iti dea un sens de certitudine ca acest sistem functioneaza. Ceea ce te va ajuta sa te convingi ca functioneaza, este numarul foarte mare de persoane care vor citi acest sistem si care vor face si ei ceea ce ai facut si tu.
             
Mod de lucru:

Pasul  1.        Trimiti cate 1 dolar la fiecare adresa de email de mai sus
Pasul  2.        Stergi adresa de email de la pozitia 1.
Pasul  3.        Adresa de la pozitia 2, o urci la pozitia  1.
Pasul  4.        Adresa de la pozitia 3, o urci la pozitia  2.
Pasul  5.        Adresa de la pozitia 4, o urci la pozitia  3.
Pasul  6.        Adresa de la pozitia 5, o urci la pozitia  4.
Pasul  7.        ADRESA  TA, o asezi pe pozitia 5.
Pasul  8.        Copiezi  documentul astfel modificat si il trimiti la cat mai multe persoane.
Bine inteles poti sa il trimiti prin mail prietenilor,
                     sa postezi  pe retelede socializare, pe forumuri, pe siteuri de anunturi etc.

 


         Amintiți-vă că textul pe care îl trimiti trebuie să conțină adresa ta de email pentru a locul 5 în lista celor pe care le primesc bani.

Atentie!!!


             Nu pune numele tău în poziția 1 acum cu ideea de a primi banii mai întâi. Nu funcționează !!! dacă faci acest lucru te va ajunge doar cei care le scrieti direct și adresa dvs. va fi eliminata imediat și înlocuita de cei care vor veni, așa că niciodată nu va ajunge la mii de oameni, dar vei realiza  câștiguri imediate
             În schimb, dacă urmați regulile și puteți introduce numele dvs. de pe locul 5, mii de oameni primesc e-mailuri și mulți dintre ei se vor alătura sistemului, și atunci când sosește un e-mail în loc prima ați ajuns la mii de oameni.

            După ce ați creat acest e-mail, trimite-l imediat la toată lumea știți, sau cei care au participat la programe de Multi Level Marketing sau le-ați trimis oferte.

        Așteptați câteva zile și veți vedea cum contul dvs  o sa apara tot mai multi bani.

         Astfel daca facem niste calcule simple o sa vedeti  ca acesta este locul potrivit unde va trebui să găsească numele tău, dacă vrei cu adevărat să faci bani serios. Rata de răspuns pentru acest program este mai mare decât orice alt a fost vreodată lansate prin e-mail sau pe internet. Rata de răspuns mediu pentru acest program este de aproximativ 25% dintre persoanele care vor ști despre multumita lui un e-mail sau la anunțul dumneavoastră, dar noi suntem pesimiști și spun că aceasta este de 12,5% Daca aveti si trimite e-mail la 40 de persoane, este probabil ca 5 dintre ei (12,5% din 40 = 5).

           La acel moment, numele tău va merge la numărul 4.

       In ipoteza ca aceste 5 persoane facă același lucru și se trimit, de asemenea, doar 40 de email-uri, la care sa ajuns în jurul valorii de 200 de persoane.
Urmând același principiu, cel puțin 25 dintre ele pentru a participa (12,5% din 200 = 25) și apoi numele tau va merge la locul 3.
La rândul său, va fi insotit 1000 alte persoane pe care de obicei 12,5% adere și apoi alți 125 de oameni noi cu tine acum pe locul 2 pe lista.

125 de oameni, de asemenea, se va trimite e-mail numai 40 va ajunge la 5000 de oameni de care, ca de obicei, cel puțin 625 va adera aduce numele lor in loc primul pe lista.

                Acestea apoi va trimite lor de 40 de e-mail a ajunge la 25.000 de persoane din care 3125 de oameni se alăture și ei vor trimite 5 euro pentru TINE. In acest fel, vei primi $ 5 x 3125 = 15625 dolari. Deci posibilitati nelimitate

              Așa că, atunci când numele tău începe să lovi partea de sus a listei este în cele din urmă de timp pentru a colecta bani. De-a lungul urmatoarele 30 de zile, banii vor începe semnarea posta, deja pentru câteva zile și va crește mai mult și mai mult la sute de plăți în fiecare zi.


           Acestia sunt bani reali pe care le puteți folosi oriunde în lume prin plata direct cu PayPal sau prin creditarea cardul dvs  de credit sau de debit.

             Consideră că această ipoteză este facut cu privire la un scenariu în care fiecare persoană reuseste doar 40 de email-uri, dar cred că ceea ce se întâmplă în cazul în care acestea au fost trimise în 1000 sau mai mult.

             Pot să vă asigur din toate persoanele care aleg să se alăture acestui program vor exista cu siguranță unii care nu se vor limita la a trimite doar 40 de email-uri, dar ele vor face mult mai mult, se va face publicitate, a pus anunțuri, cumpara de discuții liste, precum și mult mai mult, și veți veți primi beneficiile, chiar dacă tocmai ai făcut ceea ce ai recomanda regulile, sau 30 de minute din timpul dumneavoastră și de 40 de e-mailuri.
4 factori care fac din acest program de succes.