> | Cum sa faci bani cacalau pe net (internet) in 2014 stand acasa, in numai o jumatate de ora pe zi!!

Ideea este urmatoarea:
 - Daca vrei sa castigi bani mai rapid ar trebui sa investeti o suma mai mare la care dupa cele 80 de zile o sa iti primesti banii inapoi plus 50%.
 de exemplu: daca investeti 500 de dolari dupa cele 80 de zile o sa primesti 750 de dolari ( + la fiecare 4 ad pack primesti 1 "PC PANEL" care valoreaza la maturare 60 de $. )
 - daca vrei sa investeti sume mai mici, poti sa incepi cu 10 $ + cei 10 $ primiti la incriere o sa poti sa iti cumperi doua "ad Pack" iar cand o sa mai strangi alti zece mai cumperi un "ad pack" usor usor o sa ajugi de la cei 20 de dolari de la care primesti comisionul de 2%  in fiecare zi la inceput la 50 de dolari (dupa aproximativ 8 saptamani)  de la care o sa primesti acelasi comision de 2%. si tot asa.


Frederick Mann este omul care a pus bazele afacerii
  Just Been Paid care sa transformat in ProfitClicking.   De profesie matematician, a inceput sa investeasca in afaceri online inca din 1997.

In 2004 a luat hotararea sa isi faca propria afacere online.
In 2010 a luat nastere JBP care are in componenta 4 programe JSS -triple, JSS-Warp, JSS-Booster, JBP's Synergy Surf (JSS)
JustBeenPaid! (JBP) si programele sale au o licenta obtinuta dupa un patent din America Nr. 6578010.


Cum poti dezvolta afacerea


  Intri in ProfitClicking si cumperi prima ta pozitie din bonusul de 10 $. In acest fel ai 0,20$/zi timp de 75 de zile.

  Cand ajungi la 10$ in balanta ProfitClicking mai cumperi o pozitie astfel pui banii sa lucreze pentru tine.
  Dupa ce faci mai multe pozitii (de preferat cel putin 50) cumperi nivelul 1 de upgrade care costa 15$ la 3 luni+5$ o singura data pt administrator.

             La 4 pozitii in Jss-tripler primesti o pozitie in matrix aici se tripleaza fiecare pozitie de 20 $ din matrix, adica se castiga 60 $ cand se completeaza matrix-ul (aici se fac adevaratii bani).* apoi mai tarziu se cumpara si nivelul 2 (upgrade pe nivelul 2)

              Iata ce se intampla cu cei 10 $ pe care ii primesti la inscriere intr-un an de zile folosind Compounding (reinvestirea banilor):
Dupa un an de zile se ajunge de la 0(zero) la o investitie de 950$ si un castig pe zi de 11$ de la 0,20$ initial.
Daca insa alegi sa investesti pe langa cei 10$ inca 40$ (total 50$) se ajunge la o investitie de 7.950$ si un castig pe zi de 92.20$.
Astfel de simulari poti face si tu cu ajutorul calculatorului pe perioade diferite de timp si pe sume diferite.

Am vazut pe forumuri utilizatori care au investit sume importante de bani in acest program iar acum castiga pana la 800$ pe zi.
 Suma minima pe care o poti retarage este de 20$.

Pentru incriere puteti sa apasati pe banere.



Va recomad pentru inceput sa investiti 20-40$ pentru a vedea cu ochii vostri ca acest program functioneaza.




Va mai trebuie  pentru a investii si pentru a primii banii pe care ia-ti castigat  un cont Payza