> Cum sa faci bani pe net fara investitie in 2013, vezi cum poti sa faci bani pe internet fara efort la tine acasa | Cum sa faci bani cacalau pe net (internet) in 2014 stand acasa, in numai o jumatate de ora pe zi!!

Cum sa faci bani pe net fara investitie in 2013, vezi cum poti sa faci bani pe internet fara efort la tine acasa


              Aici aveti una dintre cele mai eficiente metode pentru a face bani pe net, fara efort si fara investitie.Tot ce iti trebuie pentru a castiga bani pe internet este un calculator conectat la internet si 10 minute din timpul tau liber. Cum sa faci bani cacalau pe net stand acasa, in numai o jumatate de ora pe zi???


 Inainte de a-ti raspunde la acesta intrebare trebuie sa iti spun de la inceput ca NU face parte din categoria jocurilor de noroc. Ceea ce inseamna ca NU ai nimic de pierdut ci doar de castigat!!!! Ai nevoie doar de 10 minute pe zi!!! 


METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!!

NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp.

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu ? 


Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga bani pe net din clickuri  in timpul tau liber e sa intri pe :http://www.neobux.com si sa iti creezi un cont, lucru care este absolut GRATUIT. .
sau poti sa dai click pe bannerul de aici


Castiga bani pe internet in timpul liber,fara efort fara investitie si fara batai de cap .

Neobux este recunoscut in lumea site-urilor PTC ca fiind primul site de acest gen ce introduce sistemul de plata instant, uramand ca sa introduca si sistemul de inchiriat refferali(cei care sunt inregsitrati sub tine),ce aduce din nou o noutate, userii nemaifiind stresati de ideea cautarii si convingerii de noi refferali.Nu e de mirare ca s-a mentinut la suprafata pana astazi , tocmai datorita sistemului bine pus la punct.

Este printre putinele site-uri care au forum in limba romana si chat unde poti sa te informezi despre ce mai este nou, sa vezi ce strategii aplica altii, dovezi de plata ( de la 2$ pana la 1000 $ sau chiar mai mult 1000 $ fiiind cea mai mare plata vazuta de mine), poti sa pui intrebari etc.


Acestia sunt banii facuti pe internet cu neobux, valoarea se actualizeaza automat.


Iata cum poti castiga bani pe net cacalau in timpul tau liber
 Dupa ce ti-ai deschis contul tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe    butonul verde  '' View Advertisments'' pentru a incepe sa castigi   banii .     
                                                                                                                                            
Prin urmare pe Neobux esti platit daca dai click pe reclame si stai timp de 30 de secunde sa le vizionezi. Numarul acestora ese de 4-5 pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden, suma cu care esti platit fiind de 0.01$/reclama. Este adevarat ca nu vei face bani cacalau de  de unul singur , dar aici intervin refferalii. Sunt 2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.
Referalii directii sunt persone cunoscute sau pe care le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru nu este obligatoriu.
Referalii inchiriati - acesta este cea mai comoda metoda de a face bani multi fara efort , odata ce ai strans 0.60$ in contul tau poti sa inchiriezi 3 referali pentru 30 de zile care sa dea clickuri pentru tine. Ce este foarte important este ca, clikurile lor valoreaza 0.005 $ pentru un membru standard,  adica de 5 ori mai mult decat un click dat de tine.

       Dupa ce ai inchiriat referali o sa castigi bani in tot timpul zilei  de exemplu o sa castigi bani cand te uiti la televizor, o sa castigi bani cand dormi, si de ce nu chiar si cand esti pe veceu.

      Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a castiga banii acestia e sa-ti  dai clicurile pe reclame in fiecare zi. Nu dureaza mult , maxim 10 minute.


Vezi si oferta mea pentru a putea inchiria proprii tai referali  mai rapid  si a putea  face bani fara efort.!!!

Bani pe net. Castiga bani pe internet fara efort si fara investitie


La Neobux prima plata se poate cere prin Paypal sau Alertpay(Payza) de la 2$ in sus apoi de la 3$ si tot asa pana la 10$ , oprindu-se aici , deci limita inferioara fiind intr-un final de 10 $.
Foarte recent Payza a renutat sa mai lucreze cu siteurile care prezinta un risc ridicat de pierdere a banilor.  (Neobux nu a intrat in acesta categorie)
De un plus de incredere pentru a face bani pe net cu neobux.

Să dăm un exemplu: Ai dat timp de două luni , zilnic, click pe câte 10 link-uri, deci ai câstigat 60×10=600 centi , adică 6$. Din acesti 6$, 5$ ii poti investi, cumpărând 20 referrali pentru o lună, iar 1$ iti rămâne în cont. Dacă cei 20 referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, după doar o lună, vei câstiga de pe urma lor o sumă de 5×0.5x20x30=1500 centi, adică 15$ ! (pentru membrii Golden se va dubla aceasta sumă. Deci triplu fată de cât ai investit.
Nu e rentabil? Dar dacă ai avea 100 referrali, cu o media de 5 click-uri pe zi? 5×0.5x100x30=7500 centi, adică 75$ pe lună! cu doar 100 referrali !
Imagineaza-ti cati dolari poti castiga cu 1000 sau 2000 de   referrali si toate acestea fara a scoate nici un ban din buzunar .


Atentie!!! Nu uita si de Ad Prize. Nu sti ce sunt? vezi AICI...

Daca vrei sa investesti bani de la tine pentru a castiga sume mari mai rapid nu te opreste nimeni, dar ce e cel mai important este ca NU te obliga nimeni sa investesti.

Nou!!!
Neobux a introdus recent o posibilitate care te ajuta sa castigi bani  pe net mult mai repede, numita "Mini jobs" . Aici poti sa castigi bani completand niste formulare sau raspunzand la intrebari. 
Cu ajutorul " mini jobs"  poti sa inchiriezi  multi referali intr-un timp mai scurt, deci o sa castigi mai multi bani pe internet .
Tot ce trebuie sa  faci pentru a castiga bani pe internet cu mini jobs de la neobux e sa intri in contul tau, si sa mergi la offers si selectezi mini jobs.Incearca si tu !

      Va recomand pentru a incepe sa castigati cat mai repede si mai multi bani pe net sa va inscrieti si pe Clicxsense, iar bani care o sa ii scoateti de acolo puteti sa ii investiti in neobux pentru a inchiria referali sau sa-i bagati in buzunar.
Citeste despre Clixsense Aici...Succes !!!!